Over ons

Eetwinkel Boxmeer

Eetwinkel
Boxmeer

over

VAN HUIS UIT DE LEKKERSTE VAN NEDERLAND!

De naam Panken is al sinds 1971 een begrip in Boxmeer! Nu heten wij Eetwinkel Boxmeer.
Begonnen als cafetaria, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een cafetaria-lunchroom, waar prima kan worden afgehaald, maar zeker ook in een gezellige ambiance kan worden gegeten en gedronken op meerdere eetmomenten van de dag. ‘s Morgens kunt u terecht voor een lekker kopje koffie met iets erbij, ‘s middags voor een heerlijke lunch en ‘s avonds voor een heerlijke schotel of een uitgebreide keuze aan snacks en frites.

Voor een heerlijk softijsje of shake bent u bij Eetwinkel Boxmeer ook aan het juiste adres.
Al sinds de jaren ’80 is Eetwinkel Boxmeer een begrip als het gaat om maaltijdservice en catering. Zowel bedrijf als particulier kan terecht voor uitgebreide mogelijkheden.

In de modern ingerichte keuken worden veelal snacks geproduceerd met een eigen receptuur. Zoals ook sauzen en de overheerlijke bekende huzarensalade.

Kwaliteit en service staat bij Eetwinkel Boxmeer altijd op een gedeelde eerste plaats!

Cafetaria &
Bistro

combinatie

Het Boothuys is een combinatie tussen cafetaria en bistro. In de cafetaria kan men vanzelfsprekend terecht voor een frietje en snack, maar ook heerlijke belegde broodjes, verse hamburgers, maaltijdsalades en schotels. Onze cafetaria is van alle moderne gemakken voorzien, zo kunnen mensen vanuit thuis eenvoudig een bestelling doorgeven via onze bestelapp en webshop.

Wij zijn trots op onze samenwerking met IJs en Spijs uit Haps, die in 2017 werd uitgeroepen tot beste ijssalon van Nederland en onlangs de 2e prijs won in de wedsstrijd ‘De Gouden IJsspatel’ met de smaak koffie-ijs. In het hoogseizoen bieden we 16 verschillende smaken schepijs aan.”

tot gezellige
borrel

van lunch

De bistro heeft 70 zitplaatsen en circa 100 zitplaatsen op het terras. Iedereen is van harte welkom om gezellig een hapje te eten en te drinken, we serveren hier een lunch en diner, aldus Jeroen. “Op onze toegankelijk geprijsde menukaart staan gerechten zoals spareribs, Oosterse zalmfilet en diamanthaas. Onze wijnkaart is samengesteld met behulp van registervinoloog Björn Scholten. Daarnaast hebben we altijd drie speciaal bieren op de tap en diverse speciaal bieren op fles. Het Boothuys is daarmee een zaak om lekker bijeen te komen, een kop koffie te drinken, te lunchen of dineren en gezellig te borrelen.”

Bezorging

indien gewenst

Indien gewenst bezorgen wij voor Bedrijven & Instellingen vanaf €25,00 op Woensdag t/m Zondag van 12:00 tot 20:00.

Bezorgen

online bestellen &

Wilt u Online bestellen dan kunt u de bestel app downloaden met u mobiele telefoon Eetwinkel Beste app!

Cadeaubon

idiner

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Geef een avondje Hollandsche Tuyn aan uw geliefde, beste vriend of collega cadeau.

Eetwinkel Het
Boothuys

openingstijden

Ma/Di Gesloten
Woensdag 11:30 tot 21:00
Donderdag 11:30 tot 21:00
Vrijdag 11:30 tot 21:30
Zaterdag 11:30 tot 21:00
Zondag 13:00 tot 21:30

Laatste Zondag v/d maand koopzondag.
Geopend van 12:00 tot 21:30